Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή… Κανέλλη

Standard

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 «ΕΠΤΑ»

με τη Βάλια Πετούρη και την Άννα Παπασωτηρίου

ΕΡΤ

 

 Image

«Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά», δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη στην χθεσινή (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου) εκπομπή, αναφερόμενη στις απολύσεις που έχουν γίνει στον Ριζοσπάστη. «Οι απολύσεις στο Ριζοσπάστη είναι διαφορετικές από τις άλλες, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι Βατικανό του αστικού καπιταλιστικού συστήματος και η Αλέκα δεν είναι ο Πάπας» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη, επισημαίνοντας όμως ότι, όπως και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι και οι απολυμένοι του Ριζοσπάστη βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των παρουσιαστριών Βάλιας Πετούρη και Άννας Παπασωτηρίου, η κυρία Κανέλλη υποστήριξε ότι το ΚΚΕ χρειάζεται ανανέωση: «Το ίδιο το κόμμα απαιτεί ανανέωση ηγεσίας. Όμως οι αλλαγές δεν είναι ζήτημα προσώπων» ξεκαθάρισε.

Στην ερώτηση γιατί δεν συνεργάζεται το κόμμα της με το ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι δεν θα υπέκυπτε στην λογική του «μη χείρον, βέλτιστον».

 Το σκίτσο ανήκει στον Κώστα Κουφογιώργο

One response

  1. Η εκ του ΚΟΔΗΣΟ προερχόμενη και θεωρούμενη το βαρύ πυροβολικό του κκε στον επικοινωνιακό τομέα του κκε,κ.Κανέλλη θυμίζει τους βουλευτές του πασόκ,που πρίν απο κάθε κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή,έσκιζαν διαμαρτυρόμενοι τα ιμάτιά τους και μετά ψήφιζαν και με τα δυο χέρια την καταστροφή της χώρας.Η λογική του ναι μεν αλλά δεν έχει πέραση πλέον.και δεν μπορούν οι δικές μας απολύσεις να έχουν ελαφρυντικά,έναντι των απολύσεων των άλλων καπιταλιστών.Η ανανέωση προσώπων στο κκε είναι μια αυταπάτη.Η πολιτική του άκρατου σεχταρισμού και δογματισμού,ο αριστερός οππορτουνισμός και τυχοδιωκτισμός,θα συνεχιστούν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό,ανεξάρτητα των προσώπων της νέας ηγεσίας.Έχει φροντίσει για αυτό η απερχόμενη ξεκαθαρίζοντας το τοπίο απο τα »ενοχλητικά»μέλη και στελέχη,επανδρώνοντας το κκε μόνο με απόλυτα πιστούς και υπάκουους κομματάνθρωπους.Η πορεία του είναι προδεδιαγραμμένη.