Καυγάς στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με φόντο… Ριζοσπάστη

Standard

300413_neurospastis_smallΗ συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για την Εργατική Πρωτομαγιά όδευε προς το τέλος της, με τον πρόεδρο του ΕΚΘ να θέλει να κάνει μια επισήμανση πριν δώσει τη σκυτάλη στον αντιπρόεδρο της ΕΔΟΘ.

Ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης αναφέρθηκε στο ΠΑΜΕ, λέγοντας ότι «για μια ακόμα χρονιά επιλέγουν να διαδηλώσουν ξεχωριστά, παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης και των εργοδοτών που θέλουν το κίνημα διασπασμένο». Συνεχίζοντας, κάλεσε το ΠΑΜΕ να κοιτάει τα του οίκου του, αναφερόμενος στο ΚΚΕ και τις απολύσεις στο Ριζοσπάστη.

Σε εκείνο το σημείο η δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του ΕΚΘ, με αποτέλεσμα η συνέντευξη να γίνει καυγάς. Αποτέλεσμα ήταν η δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να αποχωρήσει από τη συνέντευξη η οποία συνεχίστηκε κανονικά.

Λ. Ζαβλιάρης

βίντεο:

http://www.karfitsa.gr/?p=156999

Το σκίτσο είναι του Κώστα Κουφογιώργου ειδικά γιά τον Νευροσπάστη

Advertisements

One response

  1. το αλλοτε κομμα του λαου και της εργατικης ταξης σε ποιο σημειο εσχατιας το κατάντησε η αθλια και ανύπαρκτη κακάσχημη Παπαρηγα και οι συν αυτη παρατρεχαμενοι της. Αφου το αποψιλώσαν βέβαια απο ολα τα ικανα στελέχη, μετέτρεψαν το κομμα από 12% σε απόκομμα που μολις και μετα βίας παλέβει να μπει στη Βουλή. ΤΟΜΑΡΙΑ. .