Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους…

Standard

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ωμός εκβιασμός σε βάρος όλης της εργατικής τάξης

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Το ΚΚΕ με την πρόταση νόμου, που κατέθεσε στη Βουλή, πρότεινε τη διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων ανακούφισης των ανέργων, παλεύει για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, έτσι ώστε κανένας εργαζόμενος να μην είναι απροστάτευτος. Απευθύνουμε κάλεσμα συστράτευσης με το ΚΚΕ για την ενίσχυση της λαϊκής πάλης και συμμαχίας που θα βάλει τέλος στο σύστημα που γεννά τη φτώχεια και ανεργία».

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/4/2013&id=14564&pageNo=7&direction=1

 ΑΡΘΡΟ 46 του νέου καταστατικού του ΚΚΕ:

 Τα επαγγελματικά στελέχη του Κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

 Το ίδιο ισχύει για τα μέλη του Κόμματος που εργάζονται στον τεχνικό ή βοηθητικό μηχανισμό του Κόμματος, στο «Ριζοσπάστη», στην ΚΟΜΕΠ, σε άλλα κομματικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο εκδοτικό του Κόμματος.

Οποιος βρει πού θα στείλει ο Περισσός τις συλλογικές συμβάσεις, θα αμειφθεί με τα άπαντα του Στάλιν.

Advertisements

2 responses

  1. Αποστόλη, αν αυτό έχεις μόνο να πεις σε μέρες που έγινε παλι μακελειό στον Ριζοσπαστη, και δεν έχεις καμία συναίσθηση ότι αναλογες κινήσεις και περικοπές δεν δείχνουν κομματικότητα αλλα αναισχυντία όσων σκέφτονται παίρνουν κι επιβαλλουν τέτοιες αποφασεις, ξεκόλλα και σοβαρέψου. Ο ταξικός εχθρός δεν νικιέται όταν ταλαιπωρείς τα κομματικα μέλη. Στην πραγματκότητα, έτσι τον υπηρετείς.
    Και, όχι, ποτέ δεν συνέβαινε. Καινούργιο κόλπο είναι. Τώρα γιατί το επικροτείς, μας είναι ακατανόητο. Η αριστερα έμεινε στην Ιστορία για τους αγώνες και την αλληλεγγύη της. Νέα ήθη είναι αυτα;

  2. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ………ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ…
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ…