Ο «απεργιακός» Ριζοσπάστης»

Standard

===================

ΠΡΟΣ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οταν το σκοτάδι και ο σκοταδισμός πλημμυρίζουν τα κανάλια της ενημέρωσης με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ και όταν σύσσωμος ο κλάδος δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα – με το μόνο όπλο που διαθέτει, την απεργία – για να περισωθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, κανένας εφησυχασμός, καμία στρεψοδικία και υποκρισία δεν χωρούν , ούτε συγχωρούνται. Επειδή κάποιοι επιχείρησαν ήδη να μας συκοφαντήσουν όλους, επιτρέψτε μου, να δηλώσω ότι δεν συμμετείχα κατ´ ουδένα τρόπο στην έκδοση του απεργοσπαστικού φύλλου της 16/6/2013 της εφημερίδας “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ”, όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοί μου, το οποίο οι εκδότες του είχαν το περίσσιο θράσος να ονομάσουν ως δήθεν “απεργιακό”, κατά τα πρότυπα των μοναχών του Μεσαίωνα που βάφτιζαν το κρέας – ψάρι για να αρτυθούν εντελώς απροκάλυπτα.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
Νίκος Πέρπερας
Δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, μέλος της απερχόμενης Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ

 

Προσθέτουμε πως το 902.gr έχει κανονική ροή όλες αυτές τις μέρες.

Advertisements

One response

 1. Ντροπή,χίλιες φορές για τους εγκάθετους του Περισσού.
  Η κατρακύλα τους δεν έχει τελειωμό.
  Κυκλοφόρησαν απεργοσπαστικό Ριζοσπάστη την στιγμή που οι απεργοί δημοσιογράφοι έβγαλαν το δικό τους απεργιακό φύλλο,την Αδέσμευτη Γνώμη.
  Συντάχθηκαν με τους μεγαλοεργολάβους απεργοσπάστες που έσπασαν την απεργία και κυκλοφόρησαν τις φυλλάδες τους.
  Μαζί με τον Μπόμπολα τον κομιστή διαφημιστή των ναζί και τα υπόλοιπα τρωκτικά.
  Έδωσαν για μια φορά ακόμα τα διεπιστευτήριά τους στην αστική τάξη περιμένοντας όπως πάντα τα ανταλλάγματα που απλόχερα τους προσφέρει.
  Ίσως να μοιράσουν και σε αυτούς κομμάτια απο τα ιμάτια της ΕΡΤ που διαλύεται απο την φασιστική κυβέρνηση.
  Το έργο το έχουμε ξαναδεί με το κκε.Η αστική τάξη δεν είναι φειδωλή όταν πρόκειται να το ανταμείψει για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.
  Απλά θα τρίζουν τα κόκκαλα απλών αγωνιστών που με κίνδυνο της ζωής τους μοίραζαν τον Ριζοσπάστη σε μαύρες εποχές που και τώρα ζούμε.
  Απεργοσπαστικό Ριζοσπάστη δεν θα καταδέχονταν ποτέ να μοιράσουν.
  Ντροπή….