«Πές μου τι δεν καταλαβαίνεις»!

Standard

 

 

Το να μη μπορείς να καταλάβεις κάτι είναι ανθρώπινο και μπορεί να  δικαιολογηθεί. Το να καταλαβαίνεις όμως πολύ καλά αυτό που λες και κυρίως πράττεις και τις επιπτώσεις του, αλλά στη συνέχεια να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είναι το οφθαλμοφανές, φτάνει -για να μη πούμε ξεπερνάει-, τα όρια της ανηθικότητας. Ορισμένοι λοιπόν έχουν γίνει «καθηγητές» με σφυροδρέπανα στις τσέπες κι έχοντας  εμπειρία δεκαετιών σε παρόμοιες μεθοδεύσεις προσπαθούν να παρουσιάζουν κάθε τι στραβό που αποφασίζουν ότι δεν είναι στραβό λέγοντας ότι  φταίνε αυτοί που το βλέπουν στραβό και δεν …συμφωνούν.

 

 Έτσι λοιπόν όσοι αρνούνται να πουν ότι ο γάιδαρος πετάει επειδή το λέει η κομματική ηγεσία γίνονται «ναυάγια της ταξικής πάλης», προδότες, πουλημένοι, εξαγορασμένοι, ταξικοί αντίπαλοι κ.α..

 

Λοιπόν σύντροφοι «επαναστάτες» για να ξεκαθαρίσουμε κάποια αυτονόητα: Η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει και η εφημερίδα που βγαίνει εν μέσω απεργίας χωρίς άδεια συνδικαλιστικού οργάνου είναι απεργοσπαστική.

 

Η οποιαδήποτε απόλυση μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα δεν είναι δικαιολογημένη επειδή προέρχεται από «κομμουνιστική εργοδοσία».

 

 Κόμμα με εφημερίδα που παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης δεν είναι αυτό που το λέει αλλά αυτό που το αποδεικνύει με πράξεις και κυρίως μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

 

Όταν έχεις κατακτήσει να κατέχεις σαν κόμμα τηλεοπτική και ραδιοφωνική συχνότητα δεν τη διαπραγματεύεσαι με κανένα καπιταλιστή για να τη ξεπουλήσεις, καλείς τον κόσμο σου να τη στηρίξει με κάθε τρόπο.

 

 Και για να καταλήγουμε: Όταν προδίδεις έναν δικό σου άνθρωπο που έχει προσφέρει την ίδια του τη ζωή στα ιδεώδη αυτού του κόμματος και εσύ τον λοιδορείς, του πετάς λάσπη και τον αποκηρύσσεις χωρίς ποτέ να τον αποκαταστήσεις επειδή αρνήθηκε να αποδεχτεί καταστροφικές κομματικές εντολές της ηγεσίας πρέπει να έχεις τουλάχιστον την εντιμότητα να μην καπηλεύεσαι το όνομα και την ιστορία του. Όλα τα άλλα είναι εκ του …Περισσού!

 

Ο «νευροσπασμένος»

 

One response

 1. H συντριβή της παράταξης του κκε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ,είναι ένα ακόμα δείγμα της απαξίωσης του κόμματος αυτού απο τους εργαζόμενους.Φυσικά σε αυτό μέτρησε και το πογκρόμ απολύσεων εργαζομένων απο τις επιχειρήσεις του,αλλά το κύριο είναι η εν γένει πολιτική του που προσφέρει ανάσες στο καθεστώς όταν και όποτε αυτό του ζητηθεί.
  Οι εργαζόμενοι το βλέπουν καθαρά και του συμπεριφέρονται ανάλογα.
  Εντύπωση επίσης προκάλεσε η στάση του »αριστερού»Στάθη που με άρθρο του στη σελίδα του ενικός που αρθογραφεί,καλούσε να καταψηφισθούν οι μέχρι χθες παρατάξεις και πρόσωπα που είχαν της τύχες της ΕΣΗΕΑ στα χέρια τους με το γελοίο επιχείρημα ότι με τις απεργίες που έκαναν δεν μπορούσε αυτός και ο μεγαλοεκδότης εργοδότης του να ενημερώσουν αντικειμενικά το λαό!!
  Την στιγμή που έκλεισε η ΕΡΤ και η ΕΣΗΕΑ έκανε το αυτονόητο,ο Στάθης ήθελε να δουλεύουν τα παραμάγαζα της ιδιωτικής παραπληροφόρησης για να λασπώνουν τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
  Σήμερα θα νιώθει δικαιωμένος αφού πανηγυρίζει ο Μουρούτης για την νίκη των μνημονιακών και του μαύρου μετώπου.
  Άξιος ο μισθός του απο τον εργοδότη του και μεγαλοεκδότη Χατζηνικολάου.