Ξεπουλήσατε τον 902, ξεπουλήσατε και την αλήθεια, την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια, αξιοθρήνητοι

Standard

…Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ: Υπεράκτια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου, πίσω από την κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD», η οποία αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902», που ανήκε στο ΚΚΕ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD». Το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.

Το ΒΗΜΑ επικοινώνησε με τον Έφορο Εταιρειών της Κύπρου. Όπως μας πληροφόρησαν η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010. Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».

Να σημειώσουμε ότι Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD» έχει μετοχίκό κεφάλαιο 171 ευρώ!

Το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιον τρόπο μια εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 2.000 ευρώ φέρεται να εξαγόρασε έναν ραδιοτηλεοπτικό σταθμό αντί αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Η κυπριακή off shore εταιρεία που αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902» έχει την ίδια ακριβώς έδρα και εκπροσωπείται από το ίδιο δικηγορικό γραφείο με την off shore που φέρεται να αγόρασε, τον Σεπτέμβριο του 2012, τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «Zoom», του οποίου ιδιοκτήτης φέρεται ο γνωστός επιχειρηματίας (πρώην ιδιοκτήτης των εταιριών «ΑΤΕΡΜΩΝ Κατασκευαστική» και «Εμπορικός Δεσμός») κ. Φίλιππος Βρυώνης.

Ως αγοράστρια του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Zoom» από την εταιρεία «Τηλεμάρκετινγκ» έναντι τιμήματος 1.620.000 ευρώ φέρεται, στο συμβόλαιο της 21ης Σεπτεμβρίου 2012, να ήταν η κυπριακή εταιρεία «KIOPRA COMMERCIAL LTD» που εμφανίζεται με έδρα το διαμέρισμα 101 στο κτίριο CHRISTINA CENTER, στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ανδρέα Ζάκου στην Λεμεσό που είναι και η έδρα της «Α – ORIZON MEDIA LTD» που εμφανίζεται ως η αγοράστρια του «902». Στο συγκεκριμένο γραφείο στη Λεμεσό βρίσκεται η έδρα της δικηγορικής φίρμας «Πανίκος Α. Λεωνίδου και ΣΙΑ» που φέρεται η δημιουργός και των δύο off shore εταιρειών που αγόρασαν πέρσι το «ΖΟΟΜ» και τώρα τον «902».

 Όπως εξήγησαν νομικοί «αυτό μπορεί να αποτελεί μία σύμπτωση αφού ένα δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο μπορεί να προχωρεί στην δημιουργία εκατοντάδων off shore εταιρειών. Όμως πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι τέτοιου είδους σημαντικά γραφεία στην Κύπρο με παρόμοια δραστηριότητα είναι τουλάχιστον 60. Επιπλέον πρέπει να συνεκτιμηθεί και το ότι ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις αγορών μέσω κυπριακών off shore, ελληνικών ΜΜΕ».

 Ο κ. Βρυώνης είχε διαψεύσει προ μερικών ημερών ότι «έχει οποιαδήποτε σχέση ιδιοκτησίας, στην αγοράστρια εταιρεία του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902». Επιπλέον όταν είχε ρωτηθεί προ μερικών ημερών για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην αγορά του «902» είχε δηλώσει σε διαδικτυακό τόπο ότι «ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση»…

Σημειώνεται ότι ο ίδιος επιχειρηματίας φέρεται να σχετίζεται και με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού «EXTRA».

 

http://www.tovima.gr/media/article/?aid=526142

Τούτων δοθέντων λοιπόν,

Όποιος ισχυριστεί ότι  ο 902 ξεπουλήθηκε στον φίλο του πρωθυπουργού κ. Βρυώνη αλλά και ολίγον, ίσως, στον ένα ή στον άλλο κύριο Μάκη,

Οποιος τολμήσει να σκεφτεί ότι τα παιδάκια που χτυπάνε χαρωπά τα δυο χεράκια και γράφουν ποιηματάκια για την μεγάλη απώλεια ξέρουν ότι θα ξαναχρησιμοποιηθούν σύντομα σε άλλους σταθμούς με χρήματα από το καταραμένο ΕΣΠΑ, αινώντας το απόλυτο μηδέν  ως προς την πχοιότητα όπως και ως προς την θεαματικότητα,

Είναι αντικομουνιστής, οπορτουνιστής, αναθεωρητής, λέει ψέματα και τα παίρνει από την αστική τάξη. Καταδικάζεται εις τον αιώνα τον άπαντα να βάζει κάθε πρωί  ένα μπουκέτο κόκκινα επαναστατικά γαρίφαλα  στον σεπτό τάφο του Πατερούλη Στάλιν στο Κρεμλίνο.

Οι κομμουνιστές είχαν κάποτε ηθικό ανάστημα. Το οποίο δεν κληροδοτείται, και δη σε φράξιες,. Πρέπει μόνος σου να το υπερασπίζεσαι, καθημερινά. Βεβαίως, δεν υπαρχει μεγαλύτερη ηθική από το να πουλάς έναν δήθεν σταθμό σε μια δήθεν κυπριακή εταιρεία.

ΥΓ. Οι κυρίες βουλευτίνες πρώην και επόμενες, γιατί δεν έκαναν καμιά μόνιμη εκπομπούλα εθελοντικά, όσο υπήρχε ο σταθμός και  περιορίζονται τώρα στο κλάααααααμα;

ΥΓ2 Εκείνοι που πρώτοι την κοπάνησαν για τα φράγκα κάποτε, γελοιοποιούνται άμα γράφουν δεκάρικους, οκ;

Advertisements

One response

  1. Γίνεται πλέον φανερό σε όλους γιατί η φράξια του ΚΚΕ ΑΕ προτίμησε να ξεπουλήσει τον 902 σε υπεράκτια εταιρεία.
    Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα και βόθρο απο οff shore,φοροφυγάδες με μαφιόζικες διασυνδέσεις,Βρετανικά παρθένα νησιά,δικηγορικά γραφεία με ακροδεξιούς πολιτευτές η ΚΚΕ ΑΕ ελπίζει να μην μάθει ο λαός ποιός είναι ο αγοραστής και ποιός πραγματικά κρύβεται απο πίσω.
    Οι ελπίδες τους είναι βάσιμες γιατί έχει την αμέριστη στήριξη του καθεστώτος και της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
    Μέχρι πότε όμως.?Δεν μπορεί να κρύβονται εσαεί.Κάποτε θα αποκαλυφθούν όλα.