Στα άρματα, στ’ άρματα (Φίλιππε) Βρυώνη, ο Τράγκας διέψευσε για STAR και για…902 ζυγώνει !

Standard
Η μάλλον όχι «στα άρματα, στ’ άρματα» αλλά…» στα ‘λεγα, στα ‘λεγα», αφού όπως σας γράψαμε πριν λίγο η διάψευση του Γιώργου Τράγκα για το STAR, δεν σημαίνει τίποτα για εμάς. Αφού η τακτική του Τράγκα είναι γνωστή (όταν κάνει παζάρια) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ…
…του Τάκη Χατζή στο newpost.gr. Δεν αποκλείεται ο Γιώργος Τράγκας να είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου καναλιού E Channel (πρώην 902) με τον ιδιοκτήτη που «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ‘ μεις κρυφό καμάρι».

@Και μιας και το ‘φερε η κουβέντα για τον ιδιοκτήτη που φέρεται να κρύβεται πίσω από την Κυπριακή Off Shore που αγόρασε τον 902…Εάν τελικά δέσει η συνεργασία ελπίζουμε να μην συμβούν τα ίδια με όσα έγιναν στο άλλο κανάλι του «κρυφού αγοραστή του 902.
@Ελπίζουμε στο E Channel (το νέο όνομα του 902) να πληρώνεται και ο υπόλοιπος κόσμος ΚΑΝΟΝΙΚΑ και όχι μόνο ο Τράγκας. Ούτε να φεσώνουν τους εργαζόμενους όπως τα περασμένα Χριστούγεννα που ενώ δεν τους είχαν καταβάλει το δώρο, τους έβαζαν να υπογράψουν ότι πληρώθηκαν κανονικά (!)….

@Αλλά είχαν προηγηθεί και άλλα το ίδιο εξοργιστικό στο εν λόγω κανάλι. Ξέρουν αυτοί τι εννοούμε δεν χρειάζεται να γράψουμε….εξτρά πληροφορίες (αρκούν αυτά που σας είχαν συμβεί τότε και σας είχαμε γράψει πριν από σχεδόν ένα χρόνο).
 Ακολουθεί ολόκληρο το ρεπορτάζ του Τάκη Χατζή στο newpost.gr:


Η κινητικότητα του Γ. Τράγκα λύνει τον γρίφο!!!

 
 Χθες το newpost.gr μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Γιώργος Τράγκας ενδεχομένως να μην συνεργαστεί, τελικά, με το ΣΚΑΪ κατά την διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Φυσικά τέτοια σενάρια θα ακουστούν πολλά μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις. Οι πηγές μας όμως επιμένουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διεμήνυσε στους στενούς του συνεργάτες ότι εφ’ όσον ο κ. Τράγκας θα συνεργαστεί με το EXTRA Channel δεν είναι εφικτό να συνεργαστεί και με το ΣΚΑΪ!

Η έμμεση πληροφόρηση από τον κ. Αλαφούζο είναι σημαντική. Γιατί μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο κ. Τράγκας συνεργάζεται με το KONTRA Channel του Γιώργου Κουρή. Συνεπώς μπορούμε να συμπεράνουμε ότι υπάρχει ήδη μια αλλαγή στο τοπίο. Εάν σε αυτή την πληροφορία συνυπολογίσουμε την έντονη φημολογία ότι ο Γιώργος Τράγκας ενδεχομένως να είναι το βασικό πρόσωπο του νέου τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος θα εκπέμψει από την συχνότητα του 902 TV τότε θα ήταν αστοχία να υποθέσουμε ότι το νέο αυτό τηλεοπτικό δίκτυο έχει αγοραστεί από τον γνωστό επιχειρηματία κ. Βρυώνη.

Η περίπτωση- στην οποία και μείς κάναμε αναφορά χθες- να είναι ο Γιώργος Τράγκας κεντρικό πρόσωπο στο δελτίο ειδήσεων του STAR δεν έχει μάλλον υπόσταση. Γιατί μαθαίνουμε εξ εγκύρων πηγών ότι τον κ. Τράγκα τον είχαν προτείνει στον κ. Βαρδινογιάννη στενοί του συνεργάτες αλλά ο μεγαλομέτοχος του καναλιού δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση…

Αυτή λοιπόν η κινητικότητα του Γιώργου Τράγκα ενδέχεται να λύσει τον γρίφο ο οποίος αφορά την νέα ιδιοκτησία του 902TV. Έναν γρίφο τον οποίο, ωστόσο, έχει την υποχρέωση να λύσει το ΕΣΡ!

 

ΠΗΓΗ: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/08/star-902.html

Advertisements

About admin

neyrospastis@hotmail.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κανάλι

Αρχαίοι και αχρείοι Μαρξιστές - Μαοϊστές

Food Spells

Eat, Drink, Think Stars!

Left_News

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

Γραφολόγιον

Ενάντια στο αδρανές βάρος της Ιστορίας

Financial Crimes

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

Βίκυ Παπαπροδρόμου: ό,τι πολύ αγάπησα (ποίηση, πεζογραφία & μουσική)

Μ' αρέσουν τα ποιήματα που ζουν στο δρόμο, έξω απ' τα βιβλία: αυτά που τουρτουρίζουν στις γωνιές κι όλο καπνίζουν σαν φουγάρα· που αναβοσβήνουν, μες στη νύχτα, σαν Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια... [Νίκος Χουλιαράς]

Oxtapus *blueAction

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

Η καλύβα ψηλά στο βουνό

Σε κοίταζα μ' όλο το φως και το σκοτάδι που έχω

XYZ Contagion

Ο κόσμος σε 360 μοίρες. Το μοναδικό '0% Lies & Errors Free' website. Στιγμές και όψεις της ελληνικής (και όχι μόνο) δημόσιας πραγματικότητας από ένα ιστολόγιο που αγαπάει την έρευνα. Επειδή η αλήθεια είναι μεταδοτική.

αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στη λήθη

αυτόνομη κομμουνιστική παρέμβαση ατόμων στη Σκάλα Λακωνίας

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

ΕΟΣ (Eνωση Οπαδων για την Συσπείρωση της ριζοσπαστικής Αριστεράς)

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

pressarismenos.blogspot.com

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

Η ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ ΚΙΡΚΗ

Απολυμένοι όλου του ντουνιά, μας συγχωρείτε

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Αρέσει σε %d bloggers: