Μπάβο παιδιά!

Standard

300813_neurospastis_small

 

Για τις απολύσεις τόσων συναδέλφων στα ΜΜΕ του ΚΚΕ δεν έγραψα τίποτα όλον αυτόν τον καιρό.Ακόμα και όταν απέλυσαν τον αδελφικό μου φίλο Κ.Ζηλάκο και τον καλό συνάδελφο, σκιτσογράφο , Β.Παπαγεωργίου αλλά και γιά την παραίτηση του Κ.Γρηγοριάδη.Γιά την απόλυση όμως του Μ.Δολόπικου όμως πρέπει να συγχαρώ το Κόμμα.Πέτυχε διάνα!

Ο Μάρκος μπορεί να είναι κουμπάρος μου αλλά έχει κάνει το λάθος να είναι πάρα πολύ πετυχημένος φωτογράφος εκτός απο γραφίστας και να δίνει την δουλειά του σε περιοδικά και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο.Ήτανε λοιπόν μοιραίο να μολυνθεί απο τον Αστικό Τύπο που συνεργαζόταν.Αντί να κάτσει στα αυγά του αυτός κάθε μέρα εξελισσόταν, καλυτέρευε , αγόραζε νέο εξοπλισμό πέφτοντας και στο αμάρτημα του καταναλωτισμού.Σαν να μην έφτανε αυτό πήγαινε και σε άλλες καπιταλιστικές χώρες και τραβούσε εξαιρετικές ταξιδιωτικές φωτογραφίες , εξωραίζοντας το φριχτό πρόσωπο του παλιοκαπιταλισμού.

Έτσι λοιπόν , ασχέτως εάν ο Μάρκος έχει δύο παιδιά , έπρεπε να απολυθεί.Είχε υποπέσει σε τρία αμαρτήματα.Δεν ήταν καθαρός πιά!

ΚΚ

Υ.Γ. Αυτό το κείμενο θα δημοσιευτεί ΜΟΝΟ στον Νευροσπάστη και στην προσωπική μου ιστοσελίδα και οποιαδήποτε αναδημοσίευση δεν θα είναι από εμάς.Αυτό γιατί έχουν συμβεί πολλές τρολιές στο παρελθόν.

Advertisements

2 responses

  1. Δηλαδή αν κάνεις καλά την δουλειά σου,αν ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου,εργαλείο για την βελτίωση της,αν ταξιδεύεις πάντα στα πλαίσια της εργασίας σου,θεωρείσαι μολυσμένος απο τον καταναλωτισμό,τον καπιταλισμό και δεν ξέρω εγώ απο τι άλλο?
    Είναι λόγος αυτός για να απολύεται κάποιος μετά απο χρόνια προσφοράς?
    Τι να πείς.Πρωτόγνωρα πράγματα που έχουν φυσικά την εξηγησή τους.