Ο Βαρδινογιάννης έκλεισε τον Χατζηνικολάου για το STAR…και ο Βρυώνης τους υπόλοιπους παρουσιαστές του ALTER για τον 902 !

Standard

Όταν ο Κουρής έβγαλε πριν μερικές μέρες στο αναλογικό σήμα (συχνότητα 62), την περιβόητη κάρτα: ALTER – Σύντομα ξανά κοντά σας, μήπως εννοούσε αυτό;

 Το μισό ALTER ακούγεται για το πρώην 902, του γνωστού- άγνωστου (όπως χαρακτήριζαν παλιά τα ΜΜΕ για τους «μπαχαλάκηδες») αλλά ιδιοκτήτη Φίλιππου Βρυώνη: Πέρα από τους Τράγκα και Τριανταφυλλόπουλο,ακούγεται και το όνομα του Χαρδαβέλα, ενώ βολιδοσκοπείται και o Άκης Παυλόπουλος. Ακούγεται όμωςκαι ένα όνομα έκπληξη:…
…αυτό της Σεμίνας Διγενή. Και λέμε έκπληξη γιατί πολύ απλά…αυτή δεν ήταν στο ALTER! Ήταν όμως η Ράνια Ματαφιά που αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό τμήμα και αυτή την περίοδο βλέπει κόσμο για να στελεχώσει το εν λόγω τμήμα.

Image

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το μπλογκ zoornalistas: Τώρα λοιπόν έρχονται καταιγιστικές οι πληροφορίες για το ποιοι κάνουν κουμάντο στο νέο σταθμό, ποιοι θα τον στελεχώσουν και ποιοι θα έχουν δικές τους εκπομπές στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι «Ε».

Ετσι εμφανίζεται ο φίλος του Σαμαρά, επιχειρηματίας Βρυώνης του Extra και του Zoom, να είναι αυτός που οργανώνει τον νέο 902 ώστε να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Δημοσιογραφικά τον πρώτο λόγο θα έχει ο Μάκης Γιομπαζολιάς που κάνει και τις επαφές με δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν το κανάλι «Ε». Προς αυτή την κατεύθυνση έχει βολιδοσκοπηθεί ο Ακης Παυλόπουλος που τώρα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο «ομόσταβλο» Εxtra 3.
Σίγουρο θεωρείται ότι ο υποτονικός πλέον «ζούγκλας» Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα μεταφέρει τις εκπομπές του από το (άλλο «ομόσταβλο») Zoom, στο πανελλαδικής εμβέλειας πρώην κανάλι του ΚΚΕ. Ακόμη ακούγονται τα ονόματα του Γ. Τράγκα, του Κ. Χαρδαβέλλα και της Σεμίνας Διγενή.

Ο παλαίμαχος Σεραφείμ Φυντανίδης αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, με την προϋπόθεση πως η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ ως διευθύνων σύμβουλος εμφανιζεται ο καθηγητής Μπέης.

Τα έσοδα του καναλιού «Ε» θα προέρχονται σε μεγάλο βαθμό, όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά, από την ευρεία συνεργασία με εταιρείες τηλεμάρκετινγκ (σχόλιο pressarismenou: σας θυμίζει κάτι αυτός ο τρόπος…εξοικονόμησης χρημάτων για κανάλι;)  που ηδη «παίζουν» στους άλλους δύο σταθμούς του καναλάρχη Βρυώνη που μπροστά του πλέον ωχριά και ο Βαρδινογιάννης του Mega και του STAR ..

Ολα αυτά τελούν υπό την αίρεση πως το ΕΣΡ θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού για να προχωρήσει η μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Υ.Γ Ολη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοβαρή καθώς δεν πρόκειται για ένα περιφερειακό – περιθωριακό κανάλι αλλά για έναν τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας του οποίου η άδεια ανήκει κατ΄αρχάς στον ελληνικό λαό.

ΠΗΓΗ: http://networkedblogs.com/ORDnH

 

Και ενώ η κοινωνία βοά για το τι θα γίνει στο πρώην «κομμουνιστικό» κανάλι, ο «Ριζοσπάστης» γράφει:

Μαζικές απολύσεις εργαζομένων, αναδιαρθρώσεις, διακοπή ζημιογόνων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι ορισμένα από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά που έχουν και το μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας, των οποίων ιδιοκτήτες είναι επιχειρηματικοί όμιλοι με πολλές άλλες δραστηριότητες σε διαφορετικούς τομείς της οικονομίας, όπως, π.χ., τουρισμός, θαλάσσιες μεταφορές, κατασκευές, διαχείριση απορριμμάτων, ενέργεια κ.λπ.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλομέτοχοι, κλαίγονται σήμερα για την πτώση της διαφημιστικής πίτας, για την πτώση της κυκλοφορίας εφημερίδων και περιοδικών, για τον περιορισμό της ζήτησης, την πτώση της παραγωγής και των εσόδων από τα τυπογραφεία.

Τα παραπάνω αποτελούν πλευρές και συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, που τους ωθούν στην επιλογή της δραστικής μείωσης του κόστους λειτουργίας, με δεδομένο επίσης ότι έχουν μεγάλες ζημιές από τα προηγούμενα χρόνια και μεγάλο δανεισμό. Επομένως οδηγούνται σε περικοπές με βασικό μέτρο τις απολύσεις και τις δραστικές μειώσεις μισθών.

ΠΗΓΗ: http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=8/9/2013&id=14779&pageNo=7&direction=1

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να σοβαρευτεί ο Περισσός που γίνεται ολοένα και πιο περιττός…

Advertisements

3 responses

 1. Αυτό ακριβώς είχα γράψει και γω σε προηγούμενο σχόλιο. Χέστηκε ο Μήτσος ο Κουτσούμπας και όλος ο Περισσός για τη Συρία. Και η «κινητοποίηση» που έκαναν, την έκαναν για να μετρήσουν το κομματικό κοπάδι τους και να εκτιμήσουν κατα πόσο επηρέασε η ιστορία με τον 902. Δεν νομίζω πως έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος ήταν λίγος και άψυχος.

  Η συνάντηση με τον Σαμαρά «επιβεβαιώνει το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές» όπως θά λεγαν και οι παλιοί δημοσιογράφοι.
  Το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τον Περισσό είναι μην γίνει κανα ατύχημα και πέσει η κυβέρνηση, προκηρυχθούν εκλογές και δεν βρούν ούτε την ψήφο τους. Γιατί το ΚΚΕ θα σαρωθεί ολοσχερώς από τον ΣΥΡΙΖΑ όχι γιατί οι Τσιπραίοι είναι καλύτεροι (θα αποδειχτούν χειρότεροι του Σαμαρά) αλλά γιατί βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας, συν ο χρυσαυγήτικος «μπαμπούλας» που θα φορτίσει το κλίμα.
  Και τότε κλαφτα Χαράλαμπε, για το ΚΚΕ που χωρίς την κρατική επιχορήγηση δεν μπορεί όχι τον Ριζοσπάστη, αλλά ούτε ένα φυλλάδιο δεν μπορεί να τυπώσει για την «ανατροπή» και τη «λαϊκή εξουσία». Φαλιμέντο!

  Την ίδια έγνοια να μην γίνει κάποιο ατύχημα έχει και ο Σαμαράς αλλα και η Διεθνής Επιτροπεία. Γι αυτό μην παραξενευόμαστε που ξεκίνησε η πριμοδότηση του ΚΚΕ από τους σαμαριστές και ας μην παραξενευτούμε που το ΚΚΕ θα επιχειρήσει να σαμποτάρει όλες τις κινητοποιήσεις.

  Είπαμε, «προς το κοινό συμφέρον»…

  Φαίδων

 2. Kυκλοφορεί σαν φήμη.
  Η συνάντηση Σαμαρά-Κουτσούμπα,δεν είχε βέβαια σαν σκοπό την εμπλοκή ή οχι της χώρας μας στην επίθεση κατά της Συρίας.(Καλά και τον Σαμαρά βρήκε να του επισημάνει πόσο κακός είναι ο ιμπεριαλισμός?).
  Εκτός απο το καυτό θέμα της πώλησης του 902 και άλλες μπίζνες,οι καθηγητές με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισαν 5νθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
  Με δεδομένη την στάση του Περισσού τον Μάιο στην πρόταση των καθηγητών για απεργία στις εξετάσεις (δηλώσεις Σοφιανού στα ΜΜΕ),αλλά και την τωρινή πρόταση του ΠΑΜΕ στις ΕΛΜΕ για άσφαιρες και ανώδυνες 48ωρες,μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα απο την στάση του ΚΚΕ, αν η συνάντηση των δύο αρχηγών είχε θέμα και την απεργία των καθηγητών,και αν οι φήμες έχουν βάση.
  Ο Περισσός πάντως,διαρκώς μας εκπλήσει δυσάρεστα.

 3. Ειδικός επί του θέματος δεν είμαι,

  Όμως δεν τον κόβω τον Βρυώνη για πραγματικό καναλάρχη που είχε να δώσει 3.7 εκατομμύρια (χώρια τα μαύρα και τα απαραίτητα μπαξίσια στα διάφορα κομματικά ταμεία για να ρολάρει η δουλειά).
  Υποψιάζομαι ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι άλλοι και πολύ πιο ισχυροί όπως Πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες που θέλουν να βάλουν πόδι απ’ ευθείας και παρακάμπτοντας τα κλασσικά «τζάκια» των ΜΜΕ. Ο Βρυώνης είναι ο αχυράνθρωπος.
  Γι’ αυτό και η ομερτά από όλες τις μπάντες. Όσο ισχυρός και να ήταν ο υποτιθέμενος επιχειρηματίας θα γινόταν ένας ντόρος από ανταγωνιστές.
  Μην παραξενευτούμε λοιπόν αν δούμε να προβάλλεται ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος (Χρυσή Αυγή) όπως είχα γράψει πριν καιρό. Είναι μέσα στο σχέδιο εξωχώριων παραγόντων που συνήργησαν στο να γίνει η Χ,Α από περιθωριακή ομάδα με δηλωμένες σχέσεις με το παρακράτος, σε «ανερχόμενη» πολιτική δύναμη του 10-15%.

  Φαίδων