Χωρίς δορυφόρο η ΕΡΤ, χωρίς αιδώ το ΚΚΕ

Standard
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ 

Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας. 

Η κυβέρνηση του «μαύρου» σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ «ρίχνει» και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος. 

Ρίχνουν ξανά «μαύρο» εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν. 

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας. 

Και το σπουδαιότερο, 

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά. 

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. 

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση. 

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. 
Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς. 
Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ
Και ενώ αυτά τα δραματικά συμβαίνουν στην ΕΡΤ, το ΚΚΕ, που όπως όλα δείχνουν δεν ζήτησε από τους οπαδούς του να μη καταθέσουν αιτήσεις για την παράνομη ΔΤ, φιλοξενεί ένα τόσο δα μονόστηλο στον σημερινό «Ριζοσπάστη» γράφοντας:

«Από χτες στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ έπαψε να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, καθώς διακόπηκε η εκπομπή και από τον δεύτερο δορυφόρο που μετέδιδε το πρόγραμμά της. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή τους, καλούσαν τους ακροατές να κρατάνε συντονισμένα τα ραδιόφωνά τους στη συχνότητα των μεσαίων, να επικοινωνούν με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ στις περιοχές τους και να μένουν συντονισμένοι στο ertopen.com.»

Τίτλος του μονόστηλου, δε, «Χωρίς δορυφόρο η ΕΡΤ». Δηλαδή, κάτι τρέχει στα γύφτικα (ουδεμία σχέση έχει η έκφραση με τα αισχρά ρατσιστικά των ημερών). Χωρίς δορυφόρο η ΕΡΤ, χωρίς αιδώ το κόμμα της εργατιάς- κατά δήλωσίν του- δεν καλεί σε αντίδραση, περιφρούρηση, διαδήλωση, δεν αναφέρει καν το ενδεχόμενο να γίνει εισβολή στα κτήρια της Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με εκτιμήσεις των ίδιων των εργαζομένων. Γιατί άραγε; Πώς ξεκίνησε η παρέμβασή του με την παρουσία του ΠΑΜΕ να κουνά τις σημαίες της… επανάστασης και κατέληξε με ένα μονόστηλο και μάλιστα στις οικονομικές σελίδες;

   

3 responses

 1. Μην πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα, αγαπητέ. Για ψάξτε λίγο πόσα παιδιά περί το ΚΚΕ, είναι στους 600 της ΔΤ.

 2. «Σιγά μην ενδιαφερθεί το ΚΚΕ για την ΕΡΤ…»
  Ασταμάτητες οι κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ έξω απ΄το ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Όλοι κι όλοι 100 οι ΑΝΤΑΡΣΥΑίοι να μοστράρουν συνέχεια τη σημαία τους για τις ανάγκες των φακών των ΜΜΕ, 1.000 οι ΣΥΡΙΖΑίοι πρώτο τραπέζι πίστα στην αυλή και την είσοδο του ραδιομεγάρου, 30.000 οι κομμουνιστές να κατακλύζουν και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου, απ΄την πλατεία της Αγ. Παρασκευής μέχρι το ραδιομέγαρο και πέρα από αυτό!… Κατά τα άλλα κανένα ενδιαφέρον, αφού το ΚΚΕ δεν κρατάει τα πλήθη του ένα χρόνο τώρα με τις επαναστατικές σημαίες ανά χείρας έξω από το ραδιομέγαρο!

  «Άλλωστε όλους τους δικούς του που δούλευαν στην ΕΡΤ, τους απέσπασε (το ΚΚΕ) στη ΔΤ!! Τι λέμε τώρα?!!»
  Όντως, τι λέτε τώρα? Η ακροδεξιά γαλαζοπράσινη κυβέρνηση διέλυσε την ΕΡΤ απολύοντας τους 2.500 εργαζόμενούς της, για να φτιάξει το παραμάγαζό της, την ΔΤ των 600 εργαζόμενων, αφήνοντας απ΄έξω τα γαλάζια και πράσινα παιδιά της, προς χάριν των κόκκινων εργαζόμενων του ΚΚΕ?… Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι λέτε!

  Και τα λέτε αυτά ωρέ «συντρόφια» με τόση άνεση, με τόση σιγουριά, με τόση αυτοπεποίθηση σαν να απευθύνεστε σε ηλίθιους που δεν βλέπουν, δεν ξέρουν, δεν καταλαβαίνουν!
  Το γαρ πολύ του (αντιΚΚΕ) έρωτος γεννά παραφροσύνη! Για ψαχτείτε λίγο!

 3. Σιγά μην ενδιαφερθεί το ΚΚΕ για την ΕΡΤ και τα μαύρα στις ζωές μας.
  Άλλωστε όλους τους δικούς του που δούλευαν στην ΕΡΤ,τους…απέσπασε στη ΔΤ!!.
  Τί λέμε τώρα?!!