Απολύθηκε ο Νίκος Μπογιόπουλος

Standard

Απολύθηκε πριν από λίγο από τον Ριζοσπάστη ο Μπογιόπουλος . Το αιτιολογικό είναι η μη υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας.

 

Τι ακολουθεί;

Advertisements

3 responses

  1. τι ακολουθεί; To KKE κάνει downsizing με υποδειγματικό τρόπο που βάζει τα γυαλιά στους καπιταλιστές μάνατζερς.
    Το έχω ξαναπεί εδώ και πολύ καιρό. Το ΚΚΕ το προορίζουν οι σφετεριστές ηγέτες του να το μετατρέψουν σε μια επιχορηγούμενη μικρή λέσχη θρησκόληπτων που θα κάνει εκδρομές, μνημόσυνα και περιπλανήσεις στο χρόνο και την ιστορία. Όπως ακριβώς όλα τα κομμουνιστικά απο-κόμματα της δυτικής ευρώπης. Αυτό θα πει εναρμόνιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο!
    Σε αυτή την πορεία δεν χρειάζονται αγκιτάτορες όπως ο Μπο, ούτε καθημερινή εφημερίδα, ούτε τεράστιες εγκαταστάσεις και κομματικές εταιρίες.

    Ο τρόπος με τον οποίο αυτοσαμποτάρεται το ΚΚΕ είναι πολύ χαρακτηριστικός και δηλωτικός για τη συνέχεια. Λίγες μέρες πριν την απεργία της 6ης Νοέμβρη που δήθεν κόπτονται να πετύχει και να κάνει καλή παρέλαση το ΠΑΜΕ, προβαίνουν σε απολύσεις και μάλιστα του πολυσυζητημένου Μπογιόπουλου που έχει συμπάθειες σε όλους τους πολιτικούς χώρους, Είναι φανερό ότι προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να το ρίξουν στα βράχια και ,με κάθε τρόπο να διώξουν τους πάντες, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν.

    Φαίδων

  2. Τι ακολουθει? Αφου ξεπαστρεψανε τον 902 και αποδεκατισανε τον ριζοσπαστη το μονο που εμεινε να «ασχοληθουνε» ειναι το νταχαου της τυποεκδοτικης με ατομικες συμβασεις και απολυσεις.