Η «Ζούγκλα» εισβάλει στο Μαξίμου – Εκλεισε η συμφωνία για την τηλεόραση του «902»

Standard

kleiste2-Ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Βρυώνης και τα ραντεβού με τον Σαμαρά 
 – Ο ρόλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι επαφές Χατζηνικολάου για το Κανάλι της Βουλής

Σχέδιο ολοκληρωτικού ελέγχου των media και της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, εκπονείται από το πολιτικο- μιντιακό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, με μοχλό το ΣΔΟΕ και με στόχο τη δημιουργία νέας, «γαλάζιας διαπλοκής», που εκτός των άλλων θα χρησιμεύσει και ως όχημα συνεννοήσεων του πρωθυπουργού με τη διαπλοκή της παλαιάς εποχής. Το σχέδιο Σαμαρά για τα μίντια εντάσσεται στον διακηρυγμένο στόχο του για τη συγκρότηση νέας παράταξης. Η νέα βαρωνεία στον χώρο των media φαίνεται ότι εγκαινιάζεται -κατά τραγική σύμπτωση- από τον προς πώληση τηλεοπτικό σταθμό 902 του ΚΚΕ, πανελλαδικής εμβέλειας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις στελεχών του ΚΚΕ με πρόσωπα της «Ζούγκλας» Τριανταφυλλόπουλου, ( έχουν γράψει σχετικά εδώ οι zoornalistas) ο οποίος εμφανίζεται..
εκ των επικεφαλής εγχειρήματος για τη δημιουργία καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συναντήθηκε προσφάτως με τον πρωθυπουργό. Ήδη ο Τριανταφυλλόπουλος, όπως γράφει η Αυγή, βρίσκεται σε επαφές με δημοσιογράφους προκειμένου να τους προσλάβει στο κανάλι. Το πορτοφόλι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη, από την ομάδα των επιχειρηματιών που συνόδευσαν τον Αντ. Σαμαρά στο Κατάρ πρόσφατα, κληρονόμος της Alma Atermon που δραστηριοποιείται στην υπαίθρια διαφήμιση, αφανής βασικός μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3, και όπως λέγεται, με «άνοιγμα» στο δημόσιο ύψους δεκάδων εκατ. ευρώ.
Ανάμεσα στα νέα τζάκια φιγουράρει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει έναν μίνι μιντιακό Όμιλο, με «ναυαρχίδα» την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία συχνά αναλαμβάνει τη «βρόμικη δουλειά» του Μαξίμου. Έπεται ραδιοφωνικός σταθμός και επίκειται άμεσα τηλεοπτικό περιοδικό.
Εδώ να θυμίσουμε ότι ραντεβού με τον Σαμαρά είχε κάνει κι ο Νίκος Χατζηνικολάου (είχαν γράψει σχετικά εδώ οι zoornalistas) με αντικείμενο την εξαγορά – παραχώρηση της συχνότητας του Καναλιού της Βουλής. Στη συνάντηση παρίστατο και εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ δεν υπήρξε κάποια συμφωνία και δόθηκε ραντεβού για νέες συζητήσεις στο εγγύς μέλλον.
Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του ΚΚΕ και με άλλους ενδιαφερόμενους, το κόμμα έχει βγάλει προς πώληση τον τηλεοπτικό 902 έναντι 10 εκατ. ευρώ, όμως συμβιβάζεται και στα 7. Εξ αυτών, τα 4 για την άδεια και τα 3 για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις υποδομές δικτύου. Κατά μια απροσδόκητη τροπή των πολιτικών πραγμάτων, ένας τηλεοπτικός σταθμός που παραχωρήθηκε για τις ανάγκες ενός κομμουνιστικού κόμματος μπορεί να αποτελέσει τον σταθμό της πιο άγριας νεοφιλελεύθερης επίθεσης.

-Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της Α. Νταρζάνου υπό τον τίτλο: Το μακρύ χέρι του Σαμαρά στα μίντια

Zoornalistas http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/02/902.html

Ένα σχόλιο

  1. Αγαπητέ αρθρογράφε,σαφώς και κατάλαβα σε ποιόν αναφερόσουν στην παρακλήσή σου.Απλώς δεν ήθελα να γίνω μέρος μιάς ακόμα ανούσιας συζήτησης επιπέδου καφενείου,που θα πρόσβαλλε και το ήθος της σελιδας.Συνεχίστε τα αποκαλυπτικά άρθρα για τις απολύσεις στο »ριζοσπάστη»,ενθυμούμενοι πως η βλακεία μπορεί να είναι αήττητη,αλλά οι βλάκες είναι ευτυχώς μικρή μειοψηφία στο σύνολο της σκεπτόμενης κοινωνίας,έστω και κοψοχέρηδων.
    Καλή δύναμη.

  2. Επαναλαμβάνουμε: αυτοσυγκράτηση. Αυτό το μπλογκ έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης και δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πεδίο παρουσίασης ανούσιων απόψεων

  3. Γεια σου σεβασμιε

    Ο Ελληνικος λαος ειναι αυτο πυο ειναι, και για το γεγονος οτι δεν γινεται αυτο που πρεπει, ευθυνονται οι λογικες, εκεινες, που ομοιαζουν με αυτο που εσυ αναπαραγεις.

    Αν εσυ θες να αγιοποιησεις τον ελληνικο λαο για να γινεις αγαπητος
    και παραβλεπεις το γεγονος οτι δινει ψηφο σε φασιστικα κομματα
    δινει ψηφο σε κομματα οπως τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ που υποθηκευουν το μελλον του με μνημονια και ευχαριστω στους αμερικανους.

    Αν εσυ αυτον τον λαο τον βρισκεις οκ
    δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω για να δειξω τι εισαι

    Εμεις, επειδη ειμαστε κομμουνιστικο κομμα
    αυτον τον λαο, η μερος του, προσπαθουμε να τον ενταξουμε στον αγωνα για την ανατροπη του καπιταλιστικου συστηματος, να τον κανουμε να καταλαβει πως μεσα στον καπιταλισμο οι πολλοι θα υποφερουν για τους λιγους παντα και για παντα.

    Να του δειξουμε οτι δεν μπορει να ελπιζει σε μεσσιες και νοικοκυραιους, αλλα πρεπει ολους αυτους να τους παραμερισει και να βγει μπροστα.

    Δεν περιμενω απο σενα να παραδεχθεις κατι, στο κατω κατω δεν μου απαντησες σε τιποτα απο αυτα που σου ειπα ενω εγω οτι ειπες το πηρα κομματι κομματι και τοποθετηθηκα

    δηθεν δεν θελεις να καταχραστεις τη φιλοξενια
    βεβαια ειναι δυσκολο να παραδεχθεις οτι δεν εχεις τι να πεις
    οσο για την φιλοξενια, τα σχολια ειναι ανοιχτα και η κουβεντα πηγε ομαλα προς τα εδω
    τωρα αν καποιοι δεν μπορουν να αντεξουν τον αντιλογο, ας το πουν στα ισια, μην το λενε αποξω αποξω

  4. Σεβόμενος την παράκληση του αρθογράφου,δεν θέλω να κάνω κατάχρηση του χώρου,μιά και το συγκεκριμένο μπλόγκ ,εχει σαν κύριο ζήτημα τις απολύσεις στον »ριζοσπάστη».Ζητώ δε συγνώμη αν επεκτάθηκα υπέρ του δέοντος.Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των αναγνωστών της σελίδας,όπως και γενικώτερα τα πολιτικά ζητήματα είναι στην κρίση των Ελλήνων πολιτών που ούτε όχλος είναι ούτε »κοψοχέρηδες».Η λογική ότι οι »μάζες»δεν μπορούν να καταλάβουν τις αντιθέσεις του καπιταλιστικού συστήματος και τις κρίσεις του,είναι και ανιστόρητη και αστεία.Καταλαβαίνουν πολύ καλά οι »μάζες»,πως και το μοντέλο που τους παρουσιάζει το κκε είναι ίδιο και χειρότερο απο το καπιταλιστικό γιαυτό και το απορίπτουν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια.
    Έρρωσθε αγαπητέ και η ορθογραφία σου δεν είναι ότι χειρότερο στα κειμενά σου.

  5. Μα να μην απαντησω στον φιλο;
    Γιατι;
    Τοσο πολυ δεν σας βολευουν αυτα που λεω και με διωχνετε;
    Και γω που νομιζα οτι θα μου διορθωσετε τα ορθογραφικα λαθη και σε αυτα τα σχολια.
    Οχι τιποτα αλλο, να μαθαινω και εγω κατι, μπορουσατε να μου φανειτε χρησιμοι.

  6. Εντάξει, φτάνει τώρα. Δεν σε έχουνε μάθει να μη κάνεις κατάχρηση φιλοξενίας; Οποιος θέλει, κάνει το δικό του μπλογκ και λέει τα δικά του. Εμείς είμαστε το μπλογκ για τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη, δεν είμαστε δια πάσαν νόσον … κλπ.

  7. Α και κατι ακομα
    Ολα αυτα που ειπες(περιμενω την επιβεβαιωση αυτου για το κινημα δεν πληρωνω), το κκε δεν τα λεει αποσπασμενα, αλλα μεσα σε αναλυσεις που κανει. Ειναι λοιπον απο τις πιο δημοφιλης τεχνικες γκαιμπελισμου αυτο που κανεις, να αποκοβεις μια φραση και να την πετας. Το γελοιο ειναι οτι εκανες και κακη επιλογη γιατι εκεινες που διαλεξες στο συνολο τους «στεκουν» και απο μονες τους.

  8. «Οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα είναι απολιτίκ (sik)”.

    Οι ιδιοι δεν λεγανε, «εξω τα κομματα, εξω τα σωμματεια», οι ιδιοι δεν λεγανε, «δεν εχουμε πολιτικες ταυτοτητες ειμαστε ολοι ελληνες;», ειχανε πολιτικο προταγμα οι αγανακτισμενοι; Ειχανε πολιτικη επιδιωξη; Η ηταν ενας ακεφαλος οχλος ο οποιος ηταν ανικανος να κανει το επομενο βημα γιατι νομιζε οτι αμα φωναξει δυνατα η αμα χτυπησει δυνατα τις κατσαρολες θα τον λυπηθουν ή θα τον φοβηθουν; Αμα θες να σου στειλω 5-6 αρθρα αναλυσεις μου απο εκεινο τον καιρο. Και φυσικα ηταν «απολιτικ» ή πιο σωστα κινουταν στα πλαισια της καπιταλιστικης λογικης,του μικροαστισμου, του αριστερισμου και του φασισμου(ολα μαζι στην πλατεια) και δεν ηξερε κανεις τι θελει και γιατι, οτι του πλασαραν εντεχνως τα καναλακια ιυοθετουςσε. Τελικα διαφοροι πολιτικοι χωροι εκαναν να μικρομαψερεματα τους εκει μεσα, οπωως για παραδειγμα η Χ.Α και προεκυψαν διαφοροι τηλεμεσιες, οπως για παραδειγμα ο μικρος Μουσολινι της Ελλαδας Καζακης. Το «κινημα» πλατειας καπελωθηκε και κατακτηθηκε απο εκεινους που του λεγανε να μην καπελωθει, μιλαμε για απιστευτες γελοιοτητες. Και ποιο ηταν το αποτελεσμα ολων αυτων; Να απογοητευτει γενικα ο κοσμος, να «οχυρωθε騻 στα σπιτια του και να χασει χρονο το κινημα. Οπως και να εχει οι αγανακτισμενη ηταν κατι που επρεπε να γινει και να ξεπεραστει, γιατι ετσι εβγαλαν καποιοι καποια συμπερασματα. Θα μπορουσα να μιλαω για ωρες για τους αγανακτισμενος αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα εδω.

    ”Tα κινήματα δεν πληρώνω είναι…αποπροσανατολιστικά”

    Δεν ξερω αντ ο ειπαμε αυτο. Παντως ναι, διαφορα κινηματα τετοιου τυπου, οπως πχ το κινημα της πατατας ειναι αποπροσανατολιστικα απο τη στιγμη πυο παραμενουν σε «τεχνικες διαχειρισης της φτωχειας» και δεν εχουν διεκδικητικο πλαισιο και πλαισιο παλης. Για το κινημα «δεν πληρωνω» τωρα, θα σε παρακαλουσα εφοσον το εχουμε πει αυτο να μου δωσεις λινκ για το που το ειδες.

    .”Οι απολύσεις,και η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι αναγκαίες αφού ζούμε στον καπιταλισμό”.

    Θεωρω οτι χειριστικαμε λαθος το ζητημα του 902, παρολα αυτα οι απολυσεις ήταν αναγκαιες εκει που φτασαμε(το γιατι φτασαμε εκει το συζηταμε) γιατι η υπαρξη του ριζοσπαστη και γενικα η υπαρξη μεσων προπαγανδισης του κομματος της εργατικης ταξης βοηθανε γενικα την εργατικη ταξη στο συνολο της και προσφερουν πολλα στον αγωνα. Το 902 το καναλι δεν ηταν οτι καλυτερο, αλλα το 902 το site που φτιαχτηκε τωρα ειναι κινηση προς τη σωστη κατευθυνση. Παντως ενα ΚΚ. δεν μπορει να λειτουργει σαν κομμουνιστικη νησιδα σε καπιταλιστικο κρατος οπως καταλαβαινεις.

    «Και χιλιάδες άλλα μαργαριτάρια που για να τα παραθέσεις χρειάζεσαι τόμο ολόκληρο.Τόση ”σοβαρότητα”,κανένας λαός δεν την αντέχει!Αντί λοιπόν να πάρετε με τις πέτρες την νομενκλατούρα που κατάντησε το κόμμα σας γκρουπούσκουλο,εγκαλείτε τις ιστοσελίδες που βγάζουνε τα άπλυτά της στη φόρα.Αν δεν πρόκειται για απύθμενο θράσος,πρόκειται για ανικανότητα να δείτε την σκληρή πραγματικότητα που βλέπει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας.»

    Ναι, γιατι εχουν μεγαλη διορατικοτητα οι ελληνες πολιτες, το εχουν δειξει με τις κατα καιρους πολιτικες επιλογες τους ή με την ικανοτητα τους να βριζουν ολη μερα τον καρατζαφερη και να μουτζωνουν τους πολιτικους, και τελικα να χρησιμοποιουν τα επιχειρηματα τους οταν καποιος κλαδος κανει απεργια και να λενε οτι πληττεται ο τουρισμος, οτι εμποδιζεται η οικονομια να ανθισει. Οτι καλα κανουν και παιρνουν τα λεφτα απο τους ταδε αφου τα πηραν και απο εμενα και αλλα. Επισης ακομα και σημερα ο λαος αδυνατει να καταλαβει οτι το προβλημα του δεν βρισκεται μονο μεσα στη βουλη, αλλα κυριως στα διοικητικα συμβουλια των πολυεθνικων και στον τροπο που λειτουργει η καπιταλιστικη οικονομια. Αδυνατει δηλαδη να καταλαβει οτι η κριση δεν ειναι προβλημα καποιας δυσλειτουργιας το συστηματος εξαιτιας της διαφθορας των πολιτικων, αλλα θεμελιωδες στοιχειο της καπιταλιστικης οικονομιας που πηγαζει απο τις αντιθεσεις του.

    Τεσπα οτι ερωτησεις και επεξηγησεις μη διστασεις.

  9. Ναι στην ορθρογραφια δεν το εχω, ιδιαιτερα οταν γραφω γρηγορα

    Παμε παρακατω να απαντησω κα στον επομενο σχολιαστη ο οποιος νομιζει οτι με αυτα που λεεει εμε εβαλε στη θεση μο.

    παραθετω

    «Ας δούμε λοιπόν τον ‘σοβαρό πολιτικό’ λόγο που εκφέρει το κκε ΑΕ και το κομματικό δημοσιογραφικό του έντυπο.Αφήνω απ”εξω τον τηλεοπτικό 902 που δεν άφησε καπιταλιστικό προιόν που να μην το διαφημίσει,πάντα όμως με την σοβαρότητα που αρμόζει σένα ‘κομμουνιστικό’ κόμμα.”

    Αυτο εχει να κανει με σοβαροτητα λογου κατα τη γνωμη σου; Ειναι πολιτικη επιλογη αυτες οι διαφημησεις για να ενισχυθουν τα οικονομικα του κομματος. Τωρα αν συμφωνει καποιος η διαφωνει αυτο ειναι αλλο ζητημα, δεν εχει να κανει παντως με σοβαροτητα πολιτικου λογου. Δεν εχει πει ποτε το κομμα «εμεις δεν θα βαλουμε διαφημισεις» και μετα να το κανει. Παμε παρακατω.

    «Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας”

    .
    Σε ποιους αναφεροταν με αυτη τη δηλωση; Προφανως και δεν ειμαστε σαν τα μουτρα των αστων πολιτικων η των ξεπουλημενων εργατοπατερων, που το κακο σε αυτο;

    ”Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του”

    Ναι, καλα θα εκανε να την διορθωνε, και τωρα και τοσες δεκαετιες, ψεμα ειναι αυτο; Η ελλαδα αν ο καθενας εκανε οτι υποσχοταν θα ηταν η χωρα με τους περισσοτερους αναπηρους, απο κοψοχερηδες αλλο τιποτα. Αυτο τωρα ειναι επιχειρημα που ειπες;

    .”Και να αποχωρήσουμε απο την ΕΕ παλι στον καπιταλισμό θα ζούμε”

    Γιατι που θα ζουμε;

    Συνεχιζω σε λιγακι γιατι προεκυψε δουλεια

    .

  10. Ας δούμε λοιπόν τον ‘σοβαρό πολιτικό’ λόγο που εκφέρει το κκε ΑΕ και το κομματικό δημοσιογραφικό του έντυπο.Αφήνω απ»εξω τον τηλεοπτικό 902 που δεν άφησε καπιταλιστικό προιόν που να μην το διαφημίσει,πάντα όμως με την σοβαρότητα που αρμόζει σένα ‘κομμουνιστικό’ κόμμα.»Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας».»Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του».»Και να αποχωρήσουμε απο την ΕΕ παλι στον καπιταλισμό θα ζούμε».»Οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα είναι απολιτίκ (sik)».»Tα κινήματα δεν πληρώνω είναι…αποπροσανατολιστικά».»Οι απολύσεις,και η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι αναγκαίες αφού ζούμε στον καπιταλισμό».Και χιλιάδες άλλα μαργαριτάρια που για να τα παραθέσεις χρειάζεσαι τόμο ολόκληρο.Τόση »σοβαρότητα»,κανένας λαός δεν την αντέχει!Αντί λοιπόν να πάρετε με τις πέτρες την νομενκλατούρα που κατάντησε το κόμμα σας γκρουπούσκουλο,εγκαλείτε τις ιστοσελίδες που βγάζουνε τα άπλυτά της στη φόρα.Αν δεν πρόκειται για απύθμενο θράσος,πρόκειται για ανικανότητα να δείτε την σκληρή πραγματικότητα που βλέπει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας.

  11. οι απόψεις σας, σεβαστές. επειδή όμως με την ορθογραφία έχετε ένα προβληματάκι, η σωστή λέξη είναι απαρχαιωμένη. Το απαρχειωμένη είναι τόσο κοντά στο απ/εξ/αχρειωμένη…

  12. Θα εχετε δε παρατηρησει, οτι αντιθετα με την Αυγη, που διαδιδει αυτην την ξεφτυλα, ο Ριζοσπαστης ποτε δεν ριχνει εκει το επιπεδο και η κριτικη του στον Συριζα και τα υπολοιπα κομματα ειναι πολιτικης φυσεως, κατι που στο συριζα αδυνατουνε να κανουνε, αντ αυτου εχουν εφαρμοσει το αμερικανικο μοντελο του θεαθηναι και της εικονας.

    Ποιος ομως, πλην του κκε, μιλαει πια πολιτικα στην ελλαδα; Ποιο κομμα με τα λεγομενα του, ασχετα αν καποιος συμφωνει η οχι, παιρνουν στα σοβαρα τον αποδεκτη λαο;
    Το πασοκ των λεφτα υπαρχουν;
    Η ΝΔ που διερυγνιε τα ιμματια της σχετικα με το μνημονιο και την μη στηριξη του;
    Το Συριζα που εχει γινει περιγελος στη μαχη του για να δωσει διαπιστευτηρια;

    Η το κκε που εδω και δεκαετιες εχει συννεπη ξεκαθαρη σταση

    την οποια σταση του τη λενε απαρχειωμενη

    αυτη τη σταση που καταδικαζε ΕΕ και ΝΑΤΟ Μααστριχτ και Ευρωζωνες, που ελεγε που οδηγουν ολα αυτα

    αυτο ειναι απαρχειωμενο, και ολοι οι αλλοι που ανασκευαζουν καθε μια ωρα επειδη πετανε την μια παπαρια μετα την αλλη, αναδιδουν φρεσκαδα…

    να τους χαιρεστε

  13. Βασικα αμα μπορουμε να την πουλησουμε τη συχνοτητα γιατι να μην την πουλησουμε; Καλυτερα να τα δωσει το κρατος στην τροικα τα εσοδα;
    Περα απο αυτο, η παραφιλολογια γυρω απο το ΚΚΕ γενικα ειναι τεραστια και χωρις καμια αντικειμενικοτητα και σοβαροτητα, οπως ειναι και το συγκεκριμμενο αρθρο.
    Χιλιαδες πραγματα εχουν ειπωθει, που αμα τα παιραναμε της μετροιτης θα επρεπε καθε μερα να αποκαλυπτουμε ολα τα καραγκιοζηλικα, θα θελαμε και δευτερη εφημεριδα για να ξεσκεπαζει τον προχειρο, πλην ομως, σημαντικης συχνοτητος και επιμμονης, αντικκεδισμο/αντικομμουνισμο.

    Κανονικος αυριανισμος

  14. Αναδημοσιεύουμε τις σχετικές ειδήσεις, συνηθως. εσείς δηλαδή πιστέυετε ότι δεν γίνονται διαπραγματεύσεις και δεν προσπαθεί το ΚΚΕ να πωλήσει τον 902; Πιστεύετε επίσης ότι τα λοιπά αφεντικά, δεν βάζουν εμπόδια, μη θέλοντας έναν «ισχυρο» νέο «παίκτη» στα πόδια τους; Και γενικώς, σας αρέσει ο 902 όπως είναι και τον υπερασπίζεσστε ως τι; ως πρότυπο τηλεοπτικού σταθμού; παρεμβατικού; της Αριστεράς;

  15. Το κκε ΑΕ πάντως είναι αμιγώς σατιρικόν κόμμα.Διασκεδάζει όλους τους Έλληνες με αυτά που λέει και κάνει.Βέβαια μας κοστίζουν λίγο ακριβά οι παραστάσεις του,αλλά χαλάλι του.Που θα ξαναβρούμε τέτοιους διασκεδαστές!!

  16. έχετε πουλήσει τον 902 στην μιση Ελλάδα και εχετε αλλάξει 3-4 Γ.Γ
    να το βάλουμε και στο παμε στοίχημα…?

    ΥΓ
    Ειναι αμιγώς σατιρικό το μπλοκ η» λεει και αξιόπιστες ειδήσεις..?